logos

Van sportief tot chique en van vintage tot modern. Voor iedereen hebben we wel iets in de winkel. Kleding die in de winkel hangt is vooraf kritisch bekeken. Tevens nemen we ook in van diverse merken en voor jong en oud. 

De frisse winkels zijn zeer ruim opgezet (250m2) zodat er genoeg keuze is. Er zijn voldoende paskamers en een speelhoekje om de kinderen te vermaken.speelhoekje hilversum

Voor elke portemonnee hebben wij de meest mooie kleding hangen. In de winkel vind je kleding voor het gehele gezin (dames, heren, kinder en babykleding). We lopen met de seizoenen mee en uiteraard letten wij op de huidige modetrends. Het aanbod is zeer wisselend, elke dag krijgen we nieuwe artikelen binnen, dus het loont om regelmatig even binnen te lopen.

Naast tweedehands kleding, kan je ook outlet bij ons vinden. Wij krijgen regelmatig nieuwe kleding vanuit winkelrestanten, monstercollecties of kleding van het huidige seizoen, die is gebruikt voor fotoshoots.

Wij verkopen bijna alle merken kleding zoals; Maison Scotch, Levi's, Calvin Klein, Nikki, Hugo Boss, Stone Island, G-star, Vingino, Airforce, Nik & Nik maar ook Zara en H&M.

Naast jurken, rokken, broeken, t-shirt, truien hebben wij ook een mooie collectie schoenen, tassen, sieraden, hoeden en andere accessoires.

 

zakelijk inbrengen
Klik op de foto voor een presentatie van onze winkel

 impressie winkel hilversum5 paskamers hilversum impressie winkel amersfoort2impressie winkel amersfoort1  paskamers amersfoort

Blijf op de hoogte!

Second Lifestyle Cadeaubon

Iemand verrassen met een origineel kado? Geef een cadeaubon van Second Lifestyle.

Interesse in een cadeaubon, koop deze dan in de winkel of bestel hem.

Lees meer