Verkopen kan heel gemakkelijk!

Elke (web)winkel kampt ermee, producten die helaas niet verkocht zijn. Misschien heb je ook producten die al enige tijd in de opslag liggen. In de winkel verkopen lukt vaak niet meer en weggooien is zonde. Maar wat moet je dan met deze mooie spullen, je bent niet de enige die zich er geen raad mee weet!

Lever deze spullen dan in bij Second Lifestyle en wij verkopen ze graag voor je. Bij ons levert een kledingstuk vaker meer op, dan als je het aan een opkoper verkoopt terwijl je er niks voor hoeft te doen.

Merkkleding voor dames, heren en kinderen!kadobon

In onze 2 winkels (Hilversum en Amersfoort) verkopen wij tweedehands merkkleding, schoenen, tassen, accessoires en winkel restant partijen. Het unieke aan ons concept is dat wij zowel dames, heren en kinderen kleding verkopen. Bij tweedehands denk je misschien snel aan de kringloop, maar dat zijn wij absoluut niet. In onze ruim opgezette winkels verkopen wij duizenden kledingstukken per maand, die kritisch zijn geselecteerd.

Wat kunnen we voor elkaar betekenen:

icoon kleding inbrengen xl
Zorg ervoor dat de kleding bij ons in de winkel komt (heb je gelijk een indruk van de winkel). Is het veel dan kunnen wij het ook ophalen.

Verkopen van de artikelen doen we in 1 van onze winkels. Is het  heel veel dan verdelen wij het vaak over de 2 winkels.

icoon uitbetaling xl
Bij een verkoop ontvangt je 50% van de verkoopprijs na aftrek van de BTW(bij ons is deze 10,5%). Om je een idee te geven, is de nieuwprijs van een trui € 99,95, dan verkopen wij deze voor ongeveer €39,--, dit houd in dat je dan € 17,65 krijgt. Het verkopen van kleding gaat bij ons op basis van consignatie, dit houd in dat we pas uitbetalen als iets verkocht is.

 

icoon limiet van 2 maanden xl
De kleding hangt gemiddeld 2 maanden in de winkel (nieuw vaak langer). Na deze periode prijzen wij de spullen vaak nog af en verkopen ze vaak nog extra. Alle kleding die overblijft geven wij aan ons goede doel. Zijn er spullen bij waarvan wij denken dat ze volgend seizoen weer in de verkoop kunnen, dan bewaren wij deze voor je. Wil je de spullen liever terug, dan kan dat uiteraard ook.

 

  • Oh voordat we het vergeten, wij werken net als andere kleding winkels met een zomer- en winterseizoen!

Een leuke partij kleding aan te bieden of nog vragen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Prive inbrengen!

Lees meer Kleding inleveren? Het kan elke dag tot 1 uur voor sluitingstijd. Bekijk ons stappenplan zodat je gelijk goed op de hoogte bent !