Wij verkopen tweedehands merkkleding, accessoires en schoenen die door jou ingebracht kunnen worden. Je geeft hiermee kleding een tweede kans. Beter voor het milieu en tegelijkertijd verdien je er zelf wat aan. Al meer dan 20.000 mensen hebben kleding bij ons ingebracht.

Alle artikelen die wij verkopen worden kritisch bekeken voordat ze in de winkel worden gehangen.

Naast tweedehands kleding hebben wij ook een groot aanbod Outlet (dit is nieuwe kleding uit fotoshoots, monstercollecties, winkelrestanten, etc.). Het zou zonde zijn om deze kleding niet her te gebruiken, dus die verkopen wij ook.

Het leuke aan de winkels is dat het aanbod elke dag wisselt en dat we een groot en gevarieerd aanbod hebben van zowel dames, heren, kinderen en baby kleding. Hierdoor is het zeker de moeite waard om geregeld bij ons binnen te lopen!

Over ons

tim wen samen1

Sinds 2014 runnen Wenneke en Tim met veel enthousiasme de winkels, uiteraard samen met een groot team aan leuke medewerkers. Wenneke houdt zich vooral bezig met de dagelijkse zaken van de winkel terwijl Tim zich ontfermt over het onderhoud, administratie en de zakelijk relaties.

Met meer dan 40 jaar ervaring vanuit Amsterdam, waar het concept door de moeder van Wenneke is bedacht, is in 2005 Second Lifestyle Hilversum geopend. De winkel werd toen gerund door moeder en dochter. In die tijd werd de winkel nog gezien als een vreemde eend. In 2014 hebben we ook een winkel in Amersfoort geopend. Inmiddels is Second Lifestyle uitgegroeid tot een van de bekendere tweedehandskleding winkels in Nederland. Uit elke provincie komen er inmiddels klanten speciaal naar onze winkel.

Inbrengen kan elke dag!

Kleding inleveren? Het kan elke dag tot 1 uur voor sluitingstijd. Bekijk ons stappenplan!

Lees meer

Zakelijk inbrengen!

Kleding gebruikt bij fotoshoots, overstock, samples of retouren die niet meer te verkopen zijn? Wij verkopen ze graag voor je.


Lees meer