SECOND LIFESTYLE VOOR TWEEDEHANDS KLEDING EN OUTLET

In onze winkel hebben wij duizenden items hangen van de leukste jurkjes tot de mooiste laarzen. Het vinden van dat ene item kan dan soms een hele opgave zijn. Op vrijdag 25 november 2016  is Saskia van der Linden in Hilversum geweest om onze klanten te helpen. Gedurende deze avond heeft Saskia mensen verast met de parels in de tweedehands kleding. Onder genot van een heerlijke processo was het een fantastische avond en zijn er vele geweest die weer met een mooie outfit naar huis gingen.

Wil je meer weten over Saskia: www.globalstyling.nl

 laat tweedehands kleding je verrassen 8  laat tweedehands kleding je verrassen 6

 

 

sls 10 jaar logo

In 2005 opende Second Lifestyle haar deuren in Hilversum. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en is het verkopen en inbrengen van tweedehands kleding nog steeds hip en hot.

 

Mensen zijn bewuster met kleding bezig

In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er op het dragen van tweedehands kleding steeds minder taboe heerst en dat mensen juist bewuster met het onderwerp bezig zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de kleding dat niet verkocht is en aan een goed doel gegeven wordt, dit gebeurt steeds vaker. Tegenwoordig willen klanten ook hun niet ingenomen kleding graag achter laten voor het goede doel. “Veel mensen vinden het fijn dat er nog iets gebeurt met hun kleding, ze zijn blij als andere mensen er nog plezier aan beleven of dat het anders naar een goed doel gaat” vertelt Wenneke Janssen, eigenaresse van Second Lifestyle

10 jaar Second Lifestyle

Vanaf het moment dat Second Lifestyle 10 jaar geleden haar deuren in Hilversum opende, hebben zij niet stil gezeten. Inmiddels zijn er 3 vestigingen waarvan Huizen in 2006 is gestart en de laatste in 2014 in Amersfoort. Aanstaande zaterdag 11 april zullen alle winkels in een feestelijke sfeer zijn omdat dan het jubileum een feit is.

Crisis of niet

Crisis of geen crisis, tweedehands kleding blijft goed verkopen. Elke dag komen er weer nieuwe klanten bij, die de stap maken om kleding in te brengen of te kopen. “Veel mensen haken af bij sites als Marktplaats, omdat zij dit toch vaak teveel gedoe vinden, ze moeten foto’s maken, mails beantwoorden(waar dan vaak weer niet op gereageerd wordt) en pakketjes op de bus doen” vertelt Wenneke Janssen.

Met ruim 10.000 inbrengers in Hilversum, 8000 in Huizen en inmiddels 1000 in Amersfoort gaat het goed met Second Lifestyle. Tweedehands kleding blijft hip en hot.

NIKKIE kleding

kleding logo g star

kleding logo vinginokleding logo maisonscotch

kleding logo henmkleding stone island

BLIJF OP DE HOOGTE!

Acties, Promoties, Events, ontvang ze in je mailbox. Meld je nu aan op onze nieuwsbrief!