SECOND LIFESTYLE VOOR TWEEDEHANDS KLEDING EN OUTLET

Wat zijn de voordelen van Second Lifestyle?

Het winkelconcept van Second Lifestyle bestaat al reeds ruim 35 jaar en is tot op heden een groot succes. Het leuke aan de winkels is dat het aanbod elke dag wisselt en dat we een groot en gevarieerd aanbod hebben van zowel dames, heren, kinderen en baby kleding. Dat wij een groot aanbod merkkleding, accessoires en schoenen verkopen maakt het dat mensen graag bij ons komen winkelen.

Kan ik gekochte kleding nog terug brengen?

Ja, mits het een niet afgeprijsd artikel betreft. Het is noodzakelijk dat u het bonnetje meeneemt en het prijskaartje aan het artikel laat zitten. Is dit niet het geval, dan kunt u het artikel helaas niet meer ruilen. Als u een artikel ruilt dan ontvangt u een tegoedbon en krijgt u geen contant geld retour.

Waar is het klantenkaartje voor?

Als klant van onze winkel ontvangt u een klantenkaart met een uniek nummer. Dit nummer correspondeert met artikelen die u heeft ingebracht en welke in de winkel hangen. Bij het ophalen van uw tegoed dient u het klantenkaartje te laten zien ter verificatie.

Ik ben mijn klantenkaart kwijt, wat nu?

Vervelend dat u het kaartje kwijt bent. Als u zeker weet dat u elke la, kast, portemonnee, sok, tas of andere plek heeft bekeken dan kunt u in de winkel een nieuw kaartje krijgen. Ter verificatie dient u wel een legitimatie te laten zien.

Hoe kan ik mijn tegoed krijgen?

Wij betalen een tegoed op een klantenkaart contant uit. Het is helaas niet mogelijk een tegoed per bank over te schrijven. Heeft u in verschillende winkels een klantnummer dan kunt u per winkel uw tegoed ophalen. Het is helaas niet mogelijk om bijvoorbeeld uw tegoed uit Amersfoort op te halen in Hilversum.

Waarom kan ik kleding inbrengen tot 1 uur voor sluitingstijd?

Om ervoor te zorgen dat de winkel er aan het einde van de dag weer tip top uitziet hebben wij dit laatste uurtje hard nodig. Tijdens dit uurtje zorgen wij ervoor dat alle items die van de haakjes zijn gevallen weer opgehangen worden, dat alle inbreng van die dag in de winkel hangt en gaan we met een stofzuiger de winkel door. Kortom we hebben dit uurtje hard nodig om de winkel weer voor onze klanten representatief te maken.

Wanneer kan ik het beste komen inbrengen/piektijden?

Helaas is het moeilijk aan te geven wanneer u het beste uw artikelen kunt inbrengen. Het is wel zo dat de woensdag, vrijdag en zaterdag(middag) vaak drukke momenten zijn. Het kan zijn dat als u komt dat u even moet wachten, gelukkig kunnen we de wachttijd vaak kort houden. Mocht het langer gaan duren dan zal de betreffende medewerker het vaak aangeven.

Moet ik een afspraak maken om artikelen in te leveren?

Nee, wij werken niet op afspraak. U kunt de gehele dag spullen komen inbrengen maar let op het kan tot 1 uur voor sluiting tijd.

Welke artikelen kan ik wel of niet inleveren?

In onze winkel nemen we alles aan voor dames, heren, kinderen en baby’s. De kleding dient wel van recente mode te zijn en schoon, gestreken en onbeschadigd. Uitzondering is baby kleding, hiervan nemen we onder maat 80 alleen duurdere merkkleding in. In de winkels kunt u kleding, schoenen, riemen, hoeden, mutsen, feestkleding, skikleding, vintage artikelen, horloges, zonnebrillen en alles wat u denk dat met kleding te maken heeft laten zien. Ter plekke worden de items bekeken en ingenomen als wij denken deze te kunnen verkopen.

Hoe zien jullie dat het mijn spullen zijn?

Op uw klantenkaart staat een nummer, dit nummer wordt op het prijskaartje geschreven. Aan de hand van dit nummer weten wij dat het artikel van u is. Bij het afrekenen wordt dit nummer gebruikt en wordt het tegoed op uw account bijgeschreven.

Hoe kunnen jullie zien of iets wel of niet terug moet?

Bij het inbrengen geeft u aan wat u terug wilt. Wij coderen vervolgens het prijskaartje zodat wij kunnen zien wat terug moet.

Kan ik ook een deel van mijn ingebrachte artikelen terug krijgen?

Bij het inbrengen van artikelen vragen wij of u de spullen na 2 maanden weer komt ophalen of niet. U kunt er dan ook voor kiezen om bepaalde dingen wel of niet terug te willen.

Wie bepaald de verkoopprijs?

Wij bepalen de verkoopprijs, dit doen wij aan de hand van ervaring en kennis van de verkoop. In uitzonderlijke gevallen kunnen we in overleg de prijs bepalen.

Waarom wel of niet terug nemen?

Het voordeel van het niet terug willen van de kleding is dat de kleding vaak langer in de winkel blijft hangen en een langere verkoopkans heeft. Daarnaast prijzen wij aan het einde van de periode de artikelen af (onze afprijs service) zodat deze vaak nog iets beter verkocht worden.

Waarom ontvang de email voor het ophalen niet?

Het kan zijn dat de email in de spam of reclame map terecht is gekomen. Wij adviseren u om deze mappen te checken en als u de mail daar vind via uw mailprogramma aan te geven dat wij een betrouwbaar emailadres zijn.

Hoe blijf ik op de hoogte van de winkel?

Op de website staat een mogelijkheid om uwzelf op te geven op onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen via facebook, instagram of pinterest.

Kan ik ook kleding bestellen?

Het bestellen van kleding is helaas niet mogelijk, u kunt wel een kledingstuk reserveren voor maximaal 1 dag. Wij hangen dit in de winkel dan apart zodat u het kunt ophalen.

 

Staat u vraag niet in de lijst neem dan contact op met een winkel, we staan u graag te woord.

NIKKIE kleding

kleding logo g star

kleding logo vinginokleding logo maisonscotch

kleding logo henmkleding stone island

BLIJF OP DE HOOGTE!

Acties, Promoties, Events, ontvang ze in je mailbox. Meld je nu aan op onze nieuwsbrief!