• heren_kleding.jpg
  • royale_keuze_tasjes.jpg
  • dames_en_heren_kleding.jpg
  • baby_kinder_en_heren_en_dames_kleding.jpg

SECOND LIFESTYLE VOOR TWEEDEHANDS KLEDING EN OUTLET

Wij nemen elke dag van particulieren, kleding, schoenen, tassen, riemen, sierraden etc. in voor dames, heren, baby & kinderen. De kleding moet gewassen, gestreken en in de mode zijn. De kleding wordt direct bekeken, u hoeft dus geen afspraak te maken. Wij nemen bijna alle merken in, van H&M tot Prada. Uitzondering hierop is babykleding (t/m maat 80), hiervan nemen we alleen de duurdere merkkleding in.

Vanaf 1 augustus zijn we begonnen met de winter inname!!

Wanneer kunt u kleding inbrengen

  • U bent bij ons het gehele jaar door elke dag welkom om kleding in te komen brengen. Maar let op, de inname stopt 1 uur voor sluitingstijd (grotere hoeveelheden raden wij aan 1,5 uur voor sluitingstijd te komen).
  • Van maandag t/m vrijdag tot 17.00 uur, koopavonden tot 20.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Wij kennen geen inname stop of inname limiet. Echter als de winkel erg vol hangt, moeten we helaas wel selectiever worden met wat we in de winkel hangen.

Welke kleding kunt u wanneer inbrengen?

Februari - Juli Zomerkleding
Augustus - Januari Winterkleding
November en December Feest- en Ski kleding

inbrengen tweedehands kleding

Verkoop van tweedehands kleding

  • Uw kleding hangt gemiddeld 2 maanden in de winkel. Na verkoop krijgt u 50 % van de verkoopprijs (excl BTW). Zijn de artikelen in deze periode niet verkocht, dan kunt u deze weer ophalen of kiezen voor onze afprijs service.
  • Als u de kleding, die niet verkocht is, weer op komt halen, dan hangt dit in de vooraf afgesproken periode, netjes voor u klaar. Vergeet u in deze periode uw restanten op te halen, dan schenken wij dit alsnog aan het goede doel.
  • U kunt ook kiezen voor onze afprijsservice. Wij zullen de kleding na gemiddeld 2 maanden afprijzen, vaak wordt er dan nog veel verkocht. Als het dan nog niet verkocht is, zullen wij uw kleding schenken aan een goed doel. Op dit moment geven wij de kleding aan stichting Faith.
  • Wij houden niet bij wat u heeft ingebracht, alleen wat er is verkocht. Wat u heeft ingebracht kunt u, indien gewenst zelf bijhouden.

Ingebrachte kleding wordt door ons geprijsd en in de winkel gehangen onder vermelding van een klantennummer. Het kan zijn dat wij in enkele gevallen een kledingstuk afprijzen, nadat er een prijs is afgesproken. Dit doen wij alleen in geval van een onherstelbare beschadiging die wij bij inbreng niet hebben gezien. Wij streven naar het realiseren van een zo hoog mogelijke prijs voor elk kledingstuk.

Periodes voor het ophalen van uw kleding:

IngebrachtOphalenIngebrachtOphalen
Januari 15 maart voor eind maart Juli 15 sept voor eind sept
Februari 15 april voor eind april Augustus 15 okt voor eind okt
Maart 15 mei voor eind mei September 15 nov voor eind nov
April 15 juni voor eind juni October 15 dec voor eind dec
Mei 15 juli voor eind juli November 15 jan voor eind jan
Juni 15 aug voor eind aug December 15 febr voor eind febr

Uw kleding is veilig

Second Lifestyle heeft antidiefstal beveiliging en camerabewaking, en zal zich ten alle tijden inzetten om de ingebrachte stukken goed te beheren als waren zij van haarzelf. Uw kledingstukken hangen echter op eigen risico. Second Lifestyle kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor beschadigde, gestolen of zoekgeraakte artikelen.

Restanten of partijen kleding

Winkelrestanten, monstercollecties en overige kleine partijen kunnen zonder afspraak gebracht worden. Voor zeer grote partijen met nieuwe kleding kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

BewarenBewarenBewaren

Bewaren

kleding logo abercrombieenfitch

kleding logo g starkleding logo henmkleding logo maisonscotchkleding logo ralphlaurenkleding logo vingino

BLIJF OP DE HOOGTE!

Acties, Promoties, Events, ontvang ze in je mailbox. Meld je nu aan op onze nieuwsbrief!