• vriendinnen-avond-shoppen.jpg

SECOND LIFESTYLE VOOR TWEEDEHANDS KLEDING EN OUTLET

Exclusief winkelen met je familie of vrienden!

Maak van shoppen een gezellig avondje uit en kom samen met je beste vrienden of familie winkelen bij Second Lifestyle. Wij openen voor groepen vanaf 10  personen speciaal de winkel. Samen met je groep kun je ongestoord snuffelen in ons prachtige aanbod kleding, accessoires en schoenen.

Wat kunt je verwachten van een exclusieve avond:

  • Winkel exclusief voor u geopend tussen 19:00 – 22:00 (uitzonderingen kunnen gemaakt worden).
  • Een hapje en drankje.
  • De organisator ontvangt een leuke verrassing.

Interesse in een vriendinnen avond neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u de avond helemaal compleet maken dan kunnen wij onze vaste kleding stylist of een visagiste voor u regelen. Let op, de kosten voor een stylist of visagiste zijn wel voor eigen rekening.


met de hele familie een heerlijk avondje rondneuzen!

We kijken terug op een geslaagd avondje! Heerlijk om zo de winkel even voor jezelf te hebben en lekker te neuzen, te passen en te showen! En wat een vriendelijk ontvangst met hapjes en drankjes! Zeer aan te bevelen!

vriendinnenavond amersfoort vriendinnenavond amersfoort1

 

 

 

 

Een vriendinnenavond in Amersfoort

Een groep vriendinnen kwam een avondje shoppen! Het was weer een leuke avond met een super leuke groep vriendinnen.

vriendinnenavond website2 22 12 18vriendinnenavond website2 22 12 18vriendinnenavond website2 22 12 18


Onze Ervaring: Vriendinnenavond Second Lifestyle Hilversum

Na wat mailcontact met Second Lifestyle was de planning van een vriendinnenavond een feit! Met een gemêleerd gezelschap vertrokken we met twee auto’s uit de Achterhoek, 1 uit Twente en twee fietsers uit Hilversum richting de Gijsbrecht van Amstel. In de auto hadden we hele visioenen over de avond, de voorpret was begonnen. Ruim voor de afgesproken tijd waren we aanwezig.

We werden hartelijk ontvangen met prosecco en hapjes! Het personeel van Second Lifestyle waren enthousiast en vrolijk en dat maakte dat we allemaal in de zelfde flow meegingen. Natasja en Esther vlogen links en rechts door de winkel en bedienden alle dames op hun wenken. Ze wisten feilloos de gewenste kleding te vinden en als het een keer niet de juiste stijl of kleur was werd het zonder probleem weer teruggehangen. Tussendoor kwamen er hapjes en drankjes voorbij. Na 2 uur had iedereen meerdere kledingstukken gevonden en gingen we voldaan naar huis.

Voor ons was het echt een succes dat zeker voor herhaling vatbaar is!

vriendinnen avond second lifestyle 6 vriendinnen avond second lifestyle 24vriendinnen avond second lifestyle 22vriendinnen avond second lifestyle 23

NIKKIE kleding

kleding logo g star

kleding logo vinginokleding logo maisonscotch

kleding logo henmkleding stone island

BLIJF OP DE HOOGTE!

Acties, Promoties, Events, ontvang ze in je mailbox. Meld je nu aan op onze nieuwsbrief!