• baby_kinder_en_heren_en_dames_kleding.jpg
  • royale_keuze_tasjes.jpg
  • heren_kleding.jpg
  • dames_en_heren_kleding.jpg

SECOND LIFESTYLE VOOR TWEEDEHANDS KLEDING EN OUTLET

Corona Maatregelen en Tijdelijke openingstijden!

Tot en met 28 april moeten wij een aantal maatregelen nemen, we hebben ze hieronder op een rij gezet. LET OP, onze openingstijden zijn tijdelijk aangepast.


Beste klanten,

In deze onzekere tijden willen we jou, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Second Lifestyle omgaat met de situatie in Nederland. Het coronavirus raakt ons namelijk allemaal. We willen je zoveel mogelijk geruststellen dat ook wij intern alle nodige maatregelen hebben getroffen om de veiligheid van jullie en onze medewerkers te vergroten.

Ben je verkouden, blijft dan alstublieft thuis (ook kinderen).Was je kleding voordat je deze komt brengen.Hou gepaste afstand (1,5 meter), zeker ook bij de toonbank.Wij houden rekening met een maximaal aantal klanten in de winkel. Hoesten en/of niezen in de binnenkant van elleboog. Betaal bij voorkeur met Pin.Leg je klantenkaart op de toonbank, zodat lichamelijk contact vermeden wordt. We houden onze winkel regelmatig schoon door alles af te nemen.

Wij denken graag met je mee:

Kom je inbrengen en wil je niet te lang in de winkel zijn, geef je tas af (tijdens openingstijden) en haal hem de volgende dag weer op. Vergeet niet je klantennummer op de tas te zetten. Wil je deze kleding niet terug, dan geven wij ze deze keer graag aan het Goede Doel, zodat je ze niet meer op hoeft te halen. Het retour brengen van artikelen kan binnen 7 dagen, je krijgt een tegoedbon die u op een later tijdstip kunt inwisselen voor contant geld. Hierdoor heb je de mogelijkheid thuis te passen en of makkelijker kleding voor een ander mee te nemen. (Let wel, bon mee en prijskaartje aan artikel)

De winkels blijven zoveel mogelijk open, kijk op de website voor de actuele openingstijden, deze kunnen namelijk aangepast worden. We gaan werken met een afgeslankt team, waardoor het de komende weken misschien niet altijd helemaal gaat zoals je van ons gewend bent. Daar vragen we dan ook je begrip voor. We hopen je te mogen blijven begroeten in de winkel en vergeet niet, “Achter de wolken schijnt de zon!”

Tot gauw,

Second Lifestyle

Wenneke, Tim en de rest van het team


 Openingstijdens bekijk je hier, ze kunnen per winkel verschillen.


 contantgeldverboden

Vanwege hygiëne maatregelen hebben wij geen contant geld meer. Het uitbetalen van uw klantnummer is daarom op dit moment niet meer mogelijk. Het geld blijft op uw klantenkaart staan en zodra het weer veilig is kunnen wij u uitbetalen.

U kunt uw saldo wel gebruiken om aankopen te doen!

Excuses voor het ongemak.

NIKKIE kleding

kleding logo g star

kleding logo vinginokleding logo maisonscotch

kleding logo henmkleding stone island

BLIJF OP DE HOOGTE!

Acties, Promoties, Events, ontvang ze in je mailbox. Meld je nu aan op onze nieuwsbrief!